Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Ήρθαν οι εκπτώσεις

Ο Σύλλογος Εμπόρων και Επαγγελματιών Ελληνικού- Αργυρούπολης ενημερώνει τους συναδέλφους ότι οι θερινές εκπτώσεις έρχονται όπως και ο καύσωνας. Οι θερινές εκπτώσεις αρχίζουν την Παρασκευή 15 Ιουλίου και τελειώνουν την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011.

Τα ποσοστά των εκπτώσεων αναμένεται να είναι μεγάλα ενόψει της οικονομικής κρίσης, ενώ τα περισσότερα εμπορικά καταστήματα έχουν αρχίσει ήδη τις προσφορές.

Αρκετή προσοχή θα πρέπει να δώσουν τόσο οι εμπορικές επιχειρήσεις όσο και οι καταναλωτές.Οι εμπορικές επιχειρήσεις υποχρεούνται την αναγραφή διπλής τιμής πάνω στο είδος. Θα πρέπει να υπάρχει η παλιά τιμή (διαγεγραμμένη) και της νέας τιμής μετά την έκπτωση σε όλα τα είδη που πωλούνταν με έκπτωση είναι υποχρεωτικό. Κυρίως μεγάλη προσοχή θέλει στα προϊόντα που εκτίθενται σε βιτρίνες και σε οποιοδήποτε εμφανή σημείο. Σ’ αυτό το σημείο θα πρέπει να σημειωθεί ότι η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης είναι προαιρετικό.

Οι καταναλωτές από την πλευρά τους θα πρέπει να είναι προσεκτικοί στις αγορές τους και να προχωρούν στην αγορά του προϊόντος κατόπιν έρευνας.

Καλές αγορές και να προτιμάτε τις τοπικές αγορές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.