Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ο Σύλλογος Εμπόρων και Επαγγελματιών Ελληνικού- Αργυρούπολης, σας ενημερώνει:
·        Από 01/01/17 ισχύει το  νέο ασφαλιστικό, με τις νέες μηνιαίες ασφαλιστικές εισφορές, για το ύψος των οποίων αυτή τη στιγμή, υπάρχει αβεβαιότητα σε πολλούς συναδέλφους μας. Η πρόταση του νομικού μας  σύμβουλου είναι,  με την πρώτη ή την δεύτερη πληρωμή να καταθέσουμε  την ένσταση που θα βρείτε στο site μας, στο ΟΑΕΕ Γλυφάδας και να πάρουμε αρ. Πρωτοκόλλου. Με αυτό τον τρόπο θα μπορεί ο κάθε συνάδελφος να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε θέμα προκύψει.
·        Ο σύλλογος μας θέλει να επικοινωνεί μαζί σας και ο πιο εύκολος, γρήγορος και οικονομικός τρόπος, είναι δια μέσου email.  Σας παρακαλούμε να μας αποστείλετε το δικό σας email  και τα στοιχειά σας για να  σας ενημερώνουμε τακτικά..
·        Στο site μας, http://emporikos.blogspot.gr/  εκτός από ενημερωτικά θέματα του Συλλόγου, μπορείτε να  βρείτε το ταμπελάκι που πρέπει να έχουν όλες οι επιχειρήσεις για τα POS.
·        Σαν Σύλλογος, προσπαθούμε να είμαστε κοντά σας και αρωγοί στις προσπάθειες όλων μας να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του καιρού μας. Η συμμετοχή και η στήριξη σας  δίνουν δύναμη στη δύναμή όλων μας. Για αίτηση εγγραφής στο σύλλογο μας (για όσους δεν είναι μέλη μας) το κόστος είναι: εγγραφή 10€ και συνδρομή 10€ ανά έτος, σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε μαζί μας.  

      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.