Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ

Σήμερα Τρίτη 18 Ιουλίου 2017 και ώρα 16:00 συνήλθε σε συνεδρίαση το προγραμματισμένο Δ.Σ του συλλόγου με τα παρακάτω  θέματα:

1)    Πλήρωση των θέσεων των παραιτηθέντων μελών από τους αντικαταστάτες του πλειοψηψόν ψηφοδελτίου
2)    Απόφαση για το κλείσιμο των καταστημάτων τις Κυριακές

Στην συνεδρίαση παρευρέθηκαν:
Δημητρακοπούλου Μαίρη, Σούγελας Νίκος, Σηφογιωργάκης Βαγγέλης, Οικονομάκος Γιάννης
Επίσης τηλεφωνικά ενημέρωσε ο Παπαδόπουλος Χρήστος ότι δεν μπορεί να παρευρεθεί και ότι δεν το θεωρεί δημοκρατικό αυτό που γίνεται.
Πρώτο θέμα την πλήρωση των θέσεων των παραιτηθέντων μελών από τους αντικαταστάτες του πλειοψηψόν ψηφοδελτίου
Το λόγο πήρε η Πρόεδρος η οποία παρουσίασε το θέμα και ενημέρωσε τις εξελίξεις τις οποίες έγιναν. Την Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017 έγινε έκτακτο ΔΣ με μοναδικό θέμα την παραίτηση της Γ. Γραμματέας Σάντρα Ιωαννάτου και της Ταμίας Ζωή Παπαστεργίου.
Η πρόεδρος ενημέρωσε για το έκτακτο ΔΣ  που έγινε στις 26/06/2017 καθώς και για τα γεγονότα που ακολούθησαν και  διαβάστηκαν τα εκατέρωθεν μηνύματα και email.
Τονίστηκε η σοβαρότητα αυτών των ενεργειών που εκθέτουν τον Σύλλογό μας καθώς και η ανάγκη όλα αυτά να λυθούν μέσα από την δράση .
Μετά από αυτό το σώμα αποφάσισε ομόφωνα
1) Την θέση Γ. Γραμματέως την καταλαμβάνει ο Σηφογιωργάκης Βαγγέλης και  την θέση του Ταμία ο Οικονομάκος Γιάννης.
2) Να γίνει άμεσα ενημέρωση των μελών μέσω της  ιστοσελίδας  του Συλλόγου και της ομάδας στο facebook του συλλόγου.
3) Επειδή  η Σάντρα Ιωαννάτου δεν έχει παραδώσει τα βιβλία του συλλόγου όπου έχει στην κατοχή της. Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε ομόφωνα και μετά από συζήτηση με τον νομικό σύμβουλο ο οποίος πρότεινε να δοθεί μια επιστολή στην κυρία με αυτά τα θέματα .και δεύτερον αν δεν ανταποκριθεί σ αυτή την επιστολή να εξουσιοδοτηθεί η Πρόεδρος και ο Γραμματέα να υποβάλλουν κάθε νομική ενέργεια.

Δεύτερο θέμα
Σχετικά με  το κλείσιμο των καταστημάτων τις Κυριακές.

Επαναεπιβεβαιώνοντας την αρχική  μας θέση, ο σύλλογος έχει συγκεκριμένη άποψη και θέση να μην ανοίγουν τα καταστήματα τις Κυριακές. Επίσης για ενημέρωση του κόσμου να βγάλουμε τέσσερα πανό τα οποία θα πάνε να τοποθετηθούν σε κύρια σημεία της πόλης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.