Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ




ΠΡΟΣ: ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΚΟΙΝ: ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ


Ο Σύλλογος Εμπόρων και Επαγγελματιών Ελληνικού-Αργυρούπολης κάθε χρόνο προτείνει ο Δήμος να πάρει συγκεκριμένα μέτρα για να αποφύγουμε αυτές τις αντιπαραθέσεις μεταξύ των επαγγελματιών του δήμου και των μικροπωλητών. Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν υπήρξε καμία μέριμνα για την καλή διεξαγωγή του πανηγυριού. Για αυτό το λόγω επαναφέρουμε τις προτάσεις μας και ελπίζουμε να εφαρμοστούν τα παρακάτω: 

·         Με την παραλαβή της άδειας του μικροπωλητή από τον Δήμο να επισυνάπτεται και το χαρτί που θα αναφέρει την ώρα εισόδου των οχημάτων τους στην Λ. Ιασωνίδου. Όποιος αγνοήσει την συμφωνία, να αφαιρείται η άδεια του και να χάνει τα χρήματα του γι΄ αυτήν.
·         Να ενημερωθούν και να συνδράμουν στα μέτρα ασφαλείας η πυροσβεστική, το Α.Τ Ελληνικού και η
Τροχαία. 
·         Να παραμείνουν οι κάθετοι δρόμοι της Λ. Ιασωνίδου καθώς και οι γωνίες για να μπορούν να έχουν ελεύθερη πρόσβαση τα πυροσβεστικά οχήματα και τα ασθενοφόρα.
·         Η πλατεία στο σιντριβάνι να μείνει ελεύθερη για λόγους ασφαλείας.



Αν τηρηθούν όλα τα παραπάνω δεν θα χρειαστεί να τοποθετηθούν κορδέλες από την Παρασκευή τ’ απόγευμα και θα υπάρξει ομαλή διεξαγωγή του πανηγυριού. Ελπίζουμε να δείξετε την ανάλογη κατανόηση και ευαισθησία για τις δύσκολες μέρες που διανύουν οι επιχειρήσεις του Δήμου μας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.